75/ 50/ 30 г
180/ 30 г
(тонкі слайси запеченої телятини з соусом із тунця, в’яленими томатами та каперсами)
М’яснi антипасті (прошутто крудо, два види салямі, рікота з капонатою з оливок та свіжих трав, домашні в’ялені томати та оливки)
(класичний салат з курячою грудкою, соковитим раменом, яйцем пашот, хрусткими гріночками, беконом, томатами та пармезаном)
(з соковитим раменом, яйцем пашот, хрусткими гріночками, беконом, томатами та пармезаном)
190/ 20 г
(сезонні томати, мариновані червоні перці, оливки, часникові гріночки та слабо підсолена тюлечка з маслом петрушки, зеленою цибулею та лимоном)
густий італійський суп з 13 видів овочей та підсмаженого бекона
120/ 150 г
110/ 100/ 170 г
230/ 140/ 150 г
(закрита піца, запечена з сімома видами сиру: маскарпоне, рікотта, горгонзола, таледжо, гауда, пармезан, моцарелла)
(Карамель, Персик-лаванда, Кава-шоколад, Фісташка-малина, Ягідний)
1шт
10шт
1шт
Робочий час